mandag, juli 14, 2008

Diverse øppdates på det personlige og profesjonelle plan.

Torsdag var jeg og kjæresten på Legendekamp på Viking stadion. Først tok jeg spillerbussen ut sammen med gamle helter som Phil 'gris' Neal, Bruce Grobelaar, Ronnie Whelan og Ian Rush (og en drøss andre). Jeg gjorde meg så liten jeg kunne i hjørnet mitt, blyg som jeg er. Selve kampen var egentlig så som så, mange av heltene hadde nok tilbragt mer tid på puben enn på fotballbanen de siste 20 årene. Men det var veldig gøy å se dem i aksjon likevel.

Senere ble det rockehelg i Tsjekkia som har inneholdt de fleste ingredienser en slik må ha: Alt for mange flygninger, en fin spilleopplevelse foran et stort publikum. Øl.
I dag har jeg 'bangover' som skyldes hodebanging utover det tilrådelige. Menmenmen - NOE må man være villig til å ofre for kunsten. Vi planlegger nå en liten norgesrunde på tidlighøsten og da regner jeg med at dere stiller - begge to.

På veien bortover traff forresten Arnstein og jeg Bygdadegosen, og vi kom opp med en konkurranse oss i mellom. Kategorien er leserinnlegg i dagspressen. Hvor langt kan man trekke dem og fortsatt komme på trykk? Hvor GÅR egentlig grensen for ytringsfrihet? Det skal konkurreres både på innhold og form. Ord delingsfeil og annet snadder trekker selvsagt opp. The sky is not the limit.
Men nå må jeg gå og jobbe litt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Slangen har overskrift til innlegget: OLJEHOMO TATT MED PENGER OG NARKOTIKA

Anonym sa...

RUNE RUDBERG FAR TIL 1000 MORDERSNEGLER