Bredside


Vi står alle til knes i samme skiten. Vel, noen står dypere i det enn andre. Noen har faktisk allerede druknet i skiten. Andre har kanskje bare en flekk eller to på det ene buksebenet. Men faktum er : VI STÅR ALLE TIL KNES I SAMME SKITEN!
Jeg har møtt en del mennesker i årenes løp som mener seg hevet over gjennomsnittsmenneskets trivielle liv. Folk som benytter sin status til å ta snarveier der andre er tvunget til å gå rundt. Kulturelt forfinede- moralsk forkrøplede. Individer som mener at deres navn, status, utseende,relgion, kjønn,hudfarge eller størrelse på bankkonti gir dem RETT til å ta seg til rette på andres bekostning. Vi er bare føkkings mennesker. Jeg blir rasende på kåtsekker som mener at det er helt ålreit å ta vilt fremmede jenter på rompa, foreksempel. Hva faen er det? jenter som blir antastet på en slik måte bør øyeblikkelig snu seg rundt og kjøre et kne opp i vedkommendes pung (og da mener jeg IKKE lommeboka). Det handler om respekt. Denne bloggposten var egentlig ment til å være en bredside mot kjepphøye akademikere- jeg har møtt ganske mange av dem i årenes løp, og deres ringeakt mot folk som ikke har utdannelse har til tider vært så stor at- vel,jeg syns ikke det er rart at verden ikke går framover. Tvitten sa en gang at jeg var ridd av jantelov og misunnelse. Det er mange år siden nå, men jeg husker at jeg ble lei meg. I dag vil jeg si at det snarere er en sterk rettferdighetssans. Nå som da. Ild!

Kommentarer

lederslangen sa…
Det var da volsomt til rødstrøme holdninger. Antasting er et utslag av mangel på sosiale relasjoner til jenter, tror jeg. Det i seg selv er ingen unnskyldning, men her er det hårfine nyanser som gjelder for hva som er direkte ufint med overlegg, og det som kan kategoriseres som patetisk. Antasting er pr. definisjon er ulovelig og straffbart. Når det gjelder akademikere så kjenner jeg fortsatt et stikk av misunnelse til folk som er mye yngre enn meg og har brukt skoletiden effektivt, målrettet og ender opp med typisk akademiker jobber. Mange av disse menneskene er ganske så greie. Arbeiderklassen har også individer som kunne hatt andre menneskelige egenskaper ( hvis det var opp til meg ) Men i generelle ordlag er det arbeidsklassen, slik som du og meg, som slipper å ha noen skjult agenda, som 'ruler'.
Rållserau sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Rållserau sa…
Nå må du blogge litt da.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke