Adjø, Anonymitet

Dette har hendt:

Jeg fikk en tekstmelding fra Rållså en dag i April om at det var noen som likte bloggen min. Denne 'noen' likte den såpass godt at hun ville ha meg med på en 'turnè'. (Det må presiseres her, at det ikke var snakk om en bule til bule-turnè som jeg er vant til fra mine dager i rockens tjeneste.

Rållså la ved et telefonnummer. Jeg sa ja. Hun trengte ikke å smigre meg så mye engang. Det er tre til. Som er mer strømlinjeforma enn meg.

Og så gikk det noen uker, og så fikk jeg se turnèlista, og på den sto BÅDE Hjelleland OG Sørpeland.

Jeg er død som ei sild, tenkte jeg.

Adjø, anonymitet.

Så det jeg måtte gjøre da, kjære lesere, var å gå igjennom ALLE de over tusen postene jeg har krotet de siste sju åra, og fjernet dem som setter min familie eller mine venner i et suspekt lys. Det dreier seg om omtrent femti skriverier.

Så nå er jeg ganske lei av Påskeharen. For å si det sånn.

Men det slutter ikke der. Det må jo også påvirke det som blir skrevet i tiden framover, så alle gamle røverhistorier fra hjemtraktene vil bli behandlet med enda større diskresjon enn før.

Jeg kommer aldri til å legge ut bilder av verken dere eller meg selv, men jeg kan ikke hindre at navnet mitt blir knyttet til denne bloggen.

Ø

Kommentarer

Hvis du er på fb så skulle jeg gjerne være venn med deg der. Jeg tror du skriver masse gøy der og.
paaskeharen sa…
Det var fint sagt. Jeg er ikke på fb. Jeg har riktignok snoka litt på Rållså sin. Noe ser gøy ut, mye ser klamt ut. Alle hjertene og skrytebildene. Og forestillinger som blir skapt om lykke og perfekte liv. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å holde ironien i tøyler, og så hadde noen blitt lei seg, og så hadde jeg måttet be om unnskyldning. Selv om jeg ikke mente det.
Vel, jeg er nok ikke av de vellykkede statusene på fb. Ikke shabbychic iheller. Men ironien er på plass!
paaskeharen sa…
Da er det håp!
paaskeharen sa…
Håper du finner skjærebrettene dine, forresten. Den sikreste måten å finne dm på er å kjøpe nye.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke