Oppdateres

En rask kikk på kalenderen bekrefter min mistanke om en laber bloggsommer.
Den samme kalenderen antyder også at den bebudede 40+30-årsdagen er avholdt og undertegnede - som er den eldste av de to jubilantene - har fylt og det er jo bare et tall. Et litt stort og rundt et.

Festen var kjempefin. Og det er som alltid gjestene som utgjør essensen. Det er muligens noen som vil sette spørsmålstegn ved utførelsen av kvissen generelt og kvissmasteren spesielt, men den kritikken er jeg dypt uenig i. Vel kunne han kanskje ha latt være å lese opp svarene på et par av spørsmålene og formaningen 'IKKE SNU ARKET!' var vel også unødvendig, men jeg kan ikke i mitt liv huske å ha sett en kvissmaster med så mye sjarm og stil.

Meningen med en slik kviss er at folk skal bli kjent med hverandre - ikke nødvendigvis at de skal - få vite om det de har svart er riktig eller galt.

Hvis det er ønskelig kan jeg legge ut både kvissen og svarene her. Hvis det fortsatt er noen som ramler innom. Men nå må jeg gå og jobbe litt, for dette var alt jeg fikk tid til. Men jeg lever altså. Selv om denne bloggen er koblet til en virituell respirator og aktiv dødshjelp er et alternativ som har vært vurdert.

Kommentarer

Bergljot sa…
Neineinei,du må ikke drepe haren! Da blir jeg alvorlig sur. Fin fest og uforglemmelig kviss. Hvem vant?
Madame Mim sa…
Fint at festen var vellykket.
Jonna sa…
Gratulerer med vel overstått! Og velkommen etter.....
åiåi, gratulerer! glemte å si det jeg. gratulerer.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kri, Kra og Kro

Bonde i fra bygda

Anarkistiske Barnesanger Volum 1