fashion

Det blir påstått at klær skaper mannen - et utsagn jeg på ingen måte støtter - 'same shit - new wrapping' ligger nærmere min praksis.

Nå er det i midlertid sånn at jeg har gått en hel del kilo ned i vekt etter at jeg ble pappa, så særlig buksene blir litt side og myntinnkastet blir stilt til beskuelse i tide&utide. Jeg er jo ikke så mye ute blant folk lenger så jeg tviler på at det sjenerer så veldig mange. Babyene bryr seg ikke og Rållsis sier ikke så mye.

Likevel er det 'fint å føle seg fin' som Rållså sier og dessuten er det mer behagelig å ha på seg klær som faktisk passer.

Garderoben min er alt annet enn rikholdig. Før var det mye t-skjorter med rockemotiver i fargene sort og charcoal. Nå er det også enheldel Liverpool-relaterte effekter.

Da Rållså her om dagen foreslo at vi begge burde freshe opp våre respektive garderober gikk jeg sporenstreks inn på Liverpool.no og bestilte en nydelig sort t-skjorte med Shankly's skikkelse med armene hevet i triumf og påskriften SUPPORT AND BELIEVE. Da føler jeg meg rustet til å møte våren med splitters ny bekledning. Om dette praktplagget rekker langt nok ned til å skjule myntinnkastet er vel heller tvilsomt, men pytt. Det kan jo hende jeg legger på meg igjen.

Kommentarer

Trønderdegosen sa…
Når vi snakker om fashion, har du slitt og skitna ut helsetrøya di? Nå er det ikke lenge til VM.
paaskeharen sa…
Helsetrøya mi er klar for 3 uker fotball fra sofaen. Men du skulle jo sende din på en svett kropp på sykkel fra Trondheim til Oslo? Det er SKIKKELIG hårete:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke