Giro 'd Påskeharen


Denne uka begynye ganske bra, i kjølvannet av en Viking-seier, og en Mandag hvor mesteparten av formiddagen gikk med til å tenke på hvor morsomt det ville være å gi en Pizzatype navnet 'Smellfeit'.
Når jeg kom hjem og kikket oppi postkassen lå det to regninger. Den ene var fra kredittkort-selskapet mitt - pålydende åtte og et halvt tusen. Den andre fra lånekassen på drøyt fire.
Tirsdag, samme tid og sted: Kemneren krever kroner 1103 i restskatt, og forsyne meg, om det ikke lå et inkassovarsel på 850 oppi der også. Det undrer meg at jeg ikke har sett dette komme. KUNNE det være at alt dette skjer på en gang fordi jeg nylig har klippet hekken - slik at man faktisk kan se postkassen min? Kan det hjelpe å dekke den til med noe? Eller skru den ned?
Til dere som har tenkt å gifte dere eller fylle året, eller noe annet gøy med det første: Kan dere gjøre det en annen gang?
Jeg får feriepenger i Februar, altså.
Ellers blir det noe skrot fra Fretex.

Kommentarer

guinness sa…
Flaks at pilsen går for småpenger på checkpoint.
heiheihei Har du ikke skrevet budsjett? Jeg vil ha fin og dyr gave. Fantastisk overskrift btw!
Anonym sa…
jo
Anonym sa…
Siden det nærmer seg bryllup å sånn...Der kun to gaver jeg gleder mg til. Den ene er sang. Den andre er gitar sound. Begge disse er varige minner som blir husket mye mer enn en vase. Dessuten er det mer personlig og krevende enn en vase. Regninger topper seg for husbyggere også, og det er en grådighetskultur i Norge som er patetisk....
paaskeharen sa…
Neste blogg skal handle om gavemagasinet Bridrini Pidirsin

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda