Flyttigrisen


Jeg har akkurat gjort meg ferdig med å flytte ut fra rarehuset. Og i stedet for å kjenne noe vemod, så kjenner jeg usigelig lettelse over at det er over. Arnstein hjalp meg å bære. Snille Arnstein.
Det er sider ved flytting som er så ekstremt gørr, at jeg blir matt bare jeg tenker på det, og hadde jeg funnet ETT jævla skap til som var fylt med rot på slutten, så hadde jeg ikke giddet å gå igjennom det, jeg hadde pælmet det i søppelet uten noe mer dikkedarier.
Fretex har fått en større mengde sko og klær. Og i den anledning tenkte jeg at det hadde vært fint med en veldedig organisasjon som samlet inn klær og IKKE diskriminerte homofile. Da skulle den ha fått alt som var noe å samle på, og så kunne fretex fått de gamle gardinene. Velvel.

Borettslaget vårt har revet i digitale dekodere til hver eneste leilighet, men vi bor i fjerde etasje, og selv om fjernsyn er gøy, så ville jeg heller hatt heis.
Kanskje jeg skal ønske meg en til Juuul? Det er omtrent slike budsjetter familien frekkesen opererer med om dagen. 'Kjøp noe dyrt skrot' er mottoet. Og da så.

Kommentarer

Anonym sa…
Skulle gjerne vært meg deg å flytte
Rållserau sa…
Eg og. Lurt å ha flyttedager når jeg har arbeidstid på kvelden.... Men jeg har jo bare fiskebollebiceps, uansett da.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta