torsdag, mai 08, 2008

Ut på tur

Jeg driver og pakker og forbereder meg til en lengre utenlandstur.
Tyskland-Argentina-Brasil-Chile-Mexico på toogenhalv uke.
Det blir litt rock og litt ferie og en hel del venting. Det blir flyplasser på ukristelige tider, crazy latino-gothere, intervjuer med perifere metal-blekker på broken english og hotellrom med eller uten minibar. Det blir minibusser i hundre og femti kilometer i timen med sjåfører som er overbevist om at de kan ta igjen forsinkelsene men det kan de aldri.
Det blir atlanterhavsflight med seter som er designet for mennesker som er halvparten av min størrelse. Det blir rumpesvette, mr.Bean i reprise på den lille skjermen, Bridget jones i reprise på den lille skjermen. Forbannelse over den lille skjermen. Og den selvfølgelige rettferdige harmen overfor rikingene som sitter og breier seg på business-class. Det blir Harry Potter på lydbok og Peter Høeg på vanlig. Det blir gjensyn med gamle venner. Det blir fint.
Jeg kunne ha foreslått for dere å oppdatere om hva som skjer på turen, men jeg kan ikke love noe. For turnering er å bo inne i en boble med resten av bandet. Turnering er intern humor. Turnering er å stille krav til seg selv og prestere når det gjelder. Turnering er å ikke være alt for full og aldri være edru. Turnering er å unngå å ødelegge seg selv når ting ikke går så bra. Turnering er å savne kjæresten. Turnering er å prøve å ikke være sur når noe vil ta bilde sammen med en. Skrive autografer uten å vise at man ikke fordrar det.
Turnering er et komplekst parallellt univers. Hvis jeg klarer å bryte ut av boblen skal jeg prøve å blogge litt. Men jeg lover ingenting.
See you in a few weeks. Og så får jeg ha god tur

4 kommentarer:

Anonym sa...

God tur!

Gummislangen sa...

slangen �nsker dere en god tur. Kan d�kke ta med et par six pack fra s�r-Amerika?

pål øystein sa...

God tur og lykke til, skulle ønske at jeg var der å heiet på dere:)

paaskeharen sa...

Jeg skulle oenske at Paal Oeystein var her i kilten sin:)
OG gummislangen.
Ja, og anonym selvsagt.