lørdag, februar 16, 2008

Ka e det som Æ djømme om?


Det brygger opp til presidentvalg i verdens eneste supermakt, og det var på tide, ettersom han som har vært president de siste 7 årene har vært alt annet enn super.
Sammen med sine gammeltestamentlige rådgivere har han påført denne verden så mye krig og elendighet at han ligger godt an til å snappe den lite smigrende tittelen: 'USA's dårligste president noensinne'(litt av en prestasjon hvis man tar konkurransen i betraktning). Han har gjort verden mer konkliktfylt, han har systematisk løyet, innskrenket de Amerikanske borgernes rettigheter, tatt fra de fattige og gitt til de rike, velsignet bruk av tortur og på alle måter bidratt til faenskap over hele fjøla. Den dagen han trår ut av maktens korridorer kan i grunnen ikke komme snart nok, og hvis det finnes en tid og et sted hvor presidenter faktisk stilles til ansvar for det de har gjort, så burde veien til fyrbøterstilling i den kristne tros helvete være kort.
Fordelen med å ha hatt en såpass shitty verdensleder er at etterfølgeren neppe blir noe særlig verre.
Jeg har i grunnen mest tro på Obamarama. Han virker i det minste noenlunde oppegående.

2 kommentarer:

Pingvin i solnedgang sa...

Har du ikke fått memoet fra FOX News? Det er jo Obama som er Hitler - ikke Bush...

http://mediamatters.org/items/200802130016?f=h_latest

Og hva er galt med "Monica Lewinski's boyfriend's wife for president"? Elller "the American people won't care if we're in Iraq for a hundred, maybe a thousand years" McCain?

Anonym sa...

Obamarama er nok den mest alsidige, det var jo han som skreiv "Walk like a Kenyan"