Wannabe

Hadde Trønderdegosen, Flanellskjortemannen og Arnstein på besøk i går.
De to førstnevnte hadde med en forsinket julepresang fra Steven Gerrard. 'Greatest Hits' med Pil collins. Det var verre enn jeg mente å huske.

Forøvrig diskuterte vi Dopromantikk i populærkulturen. De aller fleste av de store musikerne og en hel del forfattere og skuespillere som man regner som kremen har på et eller annet stadium kjørt i seg store mengder narkotika. Var det på grunn av narkoen eller på tross av den at de ble 'store'?
'Man blir ikke Keith Richards av å bruke heroin' som trønderbarten sa.
JEG tror at det kunstnerisk geniale består av like deler Talent og hardt arbeid. Å SE ting og ha evne og styrke til å formidle det.

I musikkbransjen og ellers finnes det så utrolig mange folk som har tatoveringer og rastahår og er tøffe i kjeften og har nesene sine fulle med snø og poserer med flasker som inneholder klisjè-spriten Jack Daniels. Som regel er dette folk som har lite og ingenting å melde. Kokain? Kokain er et dop som brukes av eindomsmeglere og realitykjendiser.
Hele verden røyker rev. Oooh så rocka.
Hele LIVSSTILEN er blitt en klisjè. Den hverken skremmer eller provoserer noen lenger, bortsett fra en og annen kristenføkk på sørvestlandet.

Folk elsker mytene. Dyrker dem. Men den kjedelige sannheten er ikke mer rocka enn dette her: 'Du kommer ingen vei uten hardt arbeid'.
Godt nyttår.

Kommentarer

Anonym sa…
Likevel er det slik at Van Halen krevde M&M's etter hver konsert, minus alle brune M&M's. Rollings Stones brukte Van Halen til oppvarming og sørget alltid for at garderoben Var full av gule, røde, grønne....men alle brune M&M's var fjernet. Dette er en vandrehistorie som endelig er bekreftet
Anonym sa…
Arbeit marcht frei! Eller var det arbeid odler mannen?
Anonym sa…
arbeid elder mannen

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta