Null nøtter til askepott.

For en uke siden kjøpte jeg presenning som jeg kan tre over moppasen og dermed beskytte den mot vær og vind. Som dere vet har Nazi-borettslaget vårt sterke meninger om hvor man bør parkere slike kjøretøyer og ikke.
Jeg handlet dette trekket i en butikk som gikk konkurs i sommer og siden har de solgt kinky undertøy for han og henne og jammen har de rukket å gå konkurs med det også på de seks månedene som har gått.
Så nå selger de hjelmer, hansker, mopedtrekk og tangatruser til halv pris.
Velvel. Denne investeringen var en suksess.Så lenge det var vindstille. Men så blåste det opp og så tok vinden tak i presenningen og den fungerte som et segl og mopeden gikk over ende. Så nå virker ikke blinklysene og det er en stor sprekk i kåpa.

...


Og i går så klarte jeg pigede å brulte i stykker antennekontakten i veggen. Så nå har vi ikke fjernsyn heller i jula. Og da har vi plutselig så mye tid til å snakke og sånn. Og da tenker jeg at det må ha vært slik de hadde det i gamle dager. Når de ikke jobbet seg ihjel.

Kommentarer

Anonym sa…
Jeg har ikke sett skal vi danse, mobbe, slåss eller pule på to år og det går grett. Forstår ingenting om hva som skjer inni den boksen likevel.

God jul Bugs
Anonym sa…
Verden skal være glad for at Haren ikke ble hjernekirurg...
paaskeharen sa…
Jada,gutter:) God Jul til dere også.
Anonym sa…
"Det var midt på julenatt
Tarzan var på fluejakt
Skjøt en flue, midt i huet
med sin lille pil og bue"

Ein klassikar
Rune 9 1/2 år
Anonym sa…
Du er den kjekkeste jeg vet å snakke med.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta