Det var en deilig julenatt (Tarzan var på pulejakt)

SMS fra Rållså Fredag morgen kl.0745: 'Vet du hvor all julemusikken er? Jeg hadde lagt den i dvd-skapet, men nå finner jeg den ikke'.
...
Jeg visste ikke at vi hadde en egen avdeling for julemusikk men det er jo iogforseg ikke noen bombe. Det er mange ting jeg ikke vet. Og enda flere jeg ikke forstår.

Selv er jeg ikke noe utpreget julemenneske, jeg blir heller litt stressa over alt jeg burde ha gjort. Og så er det det der med handlemanien folk får og djinglebells i øynene og kredittkort som går varme og griske torghandlere som selger juletre som ble hugget rundt St.Hans.

Men jeg blir glad når kjæresten min er glad og danser rundt til Sinatra og Bing Crosby og synger med på de cheezy koringene.

Mor sier at jeg var høytidsmenneske når jeg var liten, men det er lett å være høytidsmenneske når du er liten. Det kreves ikke noe av deg. Du kan bare sitte i en krok og dytte i deg kaker og sjokkis og le av Disney-tegnefilmene på TV.
Og hvis det ikke er snø eller skøyteis så trenger du ikke å gå ut engang.

Kommentarer

Anonym sa…
AAAAAA!!! IKKE VÆR GRINCHEN!!! Husk at i morgen skal vi kjøpe juletre, og da skal vi synge jinglebells hele veien til juletrebutikken!!! JEG ELSKER JUL!!!
Anonym sa…
"Engler daler ned i skjul" Skjul ?
"Lønnlig i blant oss de går" Er all god populærmusikk skrevet på dop ? Og hvorfor favoriseres bønder siden kun de får nisser? Er liksom nisser for gode for garasjer nå?
paaskeharen sa…
Jeg vet om mange som godt kan kalles Garasjenisser rundtomkring.
Anonym sa…
NISSER OVERALT!!! AKKURAT SÅNN DET SKAL VÆRE!!!
paaskeharen sa…
Jeg leste et sted at det var uhøflig å bruke store bokstaver når man kommenterte i blogger og på messageboard og lignende.
Anonym sa…
I norsjøen har nissen havnet i krybben. En nisse tar en kamel bakfra og slik går dagene. Godt det ikke er barn her.....eller sagt på en annen måte: Det er nok av svære feite barn på 53 i nordsjøen! Selv Juleslangen synes det blir for barnslig.
Anonym sa…
Korleis kan Påskeharen seia at du ikkje er eit høgtidsmenneskje?
Anonym sa…
Trønderdegosen har et poeng. Aldri har vi sett noen menn i vår degoskrets som er så opptatt av diverse høytider!
Anonym sa…
Jeg har alt tatt fram snøkula med påskeharen og rållseraua i, så nå er det juuuuul i heimen!
Anonym sa…
den har jeg fremme året rundt!
Anonym sa…
I ÅR SKAL DERE ALLE FÅ HVERT SITT KUNSTIGE REINSDYR SOM SYNGER "O HELGA NATT" MED PÅSKEHAREN SOM SOLIST OG MEG SOM KORIST, OG SOM BLINKER I ALLE REGNBUENS FARGER I TAKT MED MUSIKKEN!
Anonym sa…
jeg har en syngende rockeNISSE til salgs. Den bor i fosterhjem i nabofylket og ble i sin tid kjøpt inn og gitt bort av PPPÅÅÅÅÅÅ.... jeg sier ikke mer.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta