Puppetry of the Penis.

Hekkan så produktiv jeg er om dagen.
Jeg har aldri vært noen stor fan av kroppslig humor. Fising, raping, vrengte øyelokk, knokeknekking eller lignende. Dette har åpenbart vært et handikap for meg da slik utfoldelse er vanvittig populært i det brede lag av folket. I Ordal er det større enn Bonnie Tyler og Kridens tilsammen. Jeg husker en tid da det var veldig 'in' blant prinser fra denne bygda å gni seg nedentil og blåse odøren mot de som befant seg nærmest.
For et år siden var det en (jeg tror den var australsk) forestilling som ble kalt 'Puppetry of the Penis' som visstnok kun skal være basert på å lage figurer med penis og pung. Jeg har lest veldig mange gode anmeldelser av dette showet men aldri bivånet det i egen person.
Men i går - etter den begredelige fotballkampen på sportsbaren - viste Erland meg (og alle andre som ville/ikke ville se) et Nordnorsk gameshow som må være en slags avart av den andre forestillingen.
Leken heter 'Pikk eller Pung?' og en deltaker av gangen griper innenfor buksa - former utstyret til det ugjenkjennelige, drar det ovenfor linningen på joggebuksa og roper: 'PIKK ELLER PUNG?'. Og så skal de tilstedeværende gjette. Ikke så opplagt som man skulle tro, denne leken. Jeg tror jeg lo i en time sammenhengende. Hygienisk er det ikke og ikke egnet for sarte sjeler, men på den annen side trenger man ikke så mye annet utstyr enn det som hankjønn er født med og en løs joggebukse. Ingen brikker eller kort eller terninger. Jeg er usikker på om det hadde vært like morsomt uten alkohol men jeg tviler.

Kommentarer

Bergljot sa…
Dette høres ut som en herreidrett i sjette potens. Hvordan vet dere at utøveren ikke bløffer? Må han vise fram (s)tasen??? Lurer på om det er slikt min elskede driver med på sine prektige gutte- (eller gubbe-)turer?

Ha en fin dag.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta