To ting jeg fikser dårlig , og et bilde av en som kan svømme


Det er mange som synes det er irriterende å høre andre mennesker skryte av seg selv, eller framheve egne, eller sine aller nærmestes fortreffeligheter, særlig her- I kjernen av jantelovens rike. Vi skal liksom helst krype litt, og gjøre oss mindre enn vi egentlig er.
Når det er sagt, så er det mange som får nok av folk som klager over hvor dårlige de er til det ene eller andre også.
Selv tror jeg at jeg er over gjennomsnittet selvkritisk, og jeg kjenner flere som har det syndromet, for å si det sånn.
Jeg skriver ikke dette for å oppnå noen medlidenhet, eller for å få trøst. Og det er absolutt IKKE for å bli forvekslet med Dummbo og Daskefjes i teveto-satsningen 'Spenkveld'(Daskefjes gjør ting han ikke kan).
Jeg vil bare konstatere følgende: jeg har sperrer. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke kan stå på ski. Jeg er en skiløper uten spenst, uten rytme, og uten balanse. Millitærtjenesten I Nord-Norge var et helvete, jeg fikk fort kallenavnet 'Sondre Norheim', og var like udugelig i motbakke, som nedoverbakke, og på flaten.
Mine begrensninger som danser er mange av de samme, har man ikke spenst, rytme, eller balanse ligger man dårlig an. Når jeg var tyve år var jeg med i en Evert Taube- Kabaret, og i et særskilt nummer skule jeg by opp en ung pike, og valse av scenen med henne
Grasiøst var det ikke. Hele teatergruppen skulle lære meg 'tung-lett-lett' på en gang- fullstendig fånyttes. En av veteranene i teaterlaget (han er død nå, men ordene hans husker jeg godt) sa at jeg danset som et tusenbein. Og det har jeg selv sett på film. Det er en god beskrivelse.
Nå skulle jeg egentlig ramse opp enda en ting, men så leste jeg igjennom hva jeg hadde skrevet, og så tenkte jeg at det fikk holde med to. Så skal jeg bruke resten av dagens post til å kjefte litt på dere. Det er ikke noe gøy å blogge når responsen er så laber! Det blir som å rope inni en hul tunnel: 'Hallooo? Haalloo! Er det noen der ute?'.Lure forresten på hvordan en tunnel som ikke er hul ser ut.

Kommentarer

Rållserau sa…
Du er flink til så masse du. Flaks at du mener du ikke kan de tre tingene - jeg kan heller ikke danse, stå på ski eller svømme noe særlig fort. Men vi er i alle fall dritflinke til å se på tv!
Vet ikke om det er snakk om arv eller miljø eller begge deler her. Ingen i vår familie kan noe av dette. I de tider jeg gikk på disco i helgene sa venninna mi Gerda at jeg så ut som han tjukke homsen i "4 bryllup og en begravelse" når jeg danset. Hvem bryr seg. Dansing suuuuger.
DU - gå på google og bruk læreren som søkeord (søk på bilder) - ser du det jeg ser? Er det Badla, med alpelue og kart - eller en dårlig kopi? Jeg tør ikke bruke bildet på sida mi dersom det er han!
Anonym sa…
En gang jeg skulle lappe sykkelen min, mens svigerfar sto ved siden av, slo jeg hodet mitt ned i støtta(skulle ta en nærmere titt)så jeg fikk et firkanta rødt merke i panna.
Anonym sa…
Jeg synes du er flink til mange ting. Du er flink til å synge og skrive blogg. Dessuten er du chill, som mange sier i i engelsk språkelige land+ Norge og Finland+Grønnland+Jan Mayen.
Og du er flink i Liverpool og fotball!
Det var jo egentlig mye det. Jeg er flink til å utsette ting.
Rållserau sa…
Prøv OB! Da kan du både ri, sykle og spille tennis!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta