Snart Ligastart


Ligastarten i England nærmer seg, og i den anledning vil jeg tilkjennegi to politisk ukorrekte ting jeg kunne tenke meg å gjøre:
1- Banke opp en drittunge i Manchester United-drakt.

2- Banke opp en drittunge i Chelsea-drakt.

Heia Liverpool!

Kommentarer

Anonym sa…
Fotball er som bacon uten kjøtt....mest fett og store forhåpninger som blir til nesten ingen ting ?? Joda, det er nok Leeds som kommer i år !
Rållserau sa…
På bildet ser det ut som om Jon Arne Riise har fått bank sjøl, han mangler jo masse tenner i overkjeven! Og han andre kisen har heller ikke tenner, men han i midten ser ut som han har et litt for stort gebiss. Hva er dette for et old boys-lag?
paaskeharen sa…
Her var det mye nebblarser og nebblauraer. Fiiseriise har en stygg hatt- so what? Men Arnstein, som har spesialisert seg på å denge små, lubne pirater ville nok slite mot Jon Arne. Leeds kommer kanskje i år. De kan jo foreksempel få MU sin plass?
Legg merke til at jeg ikke disser noens preferanser i fotball. Liverpul vinner nok, Plaskeharen - du har jo så god teft hva fotball angår!
Jeg angrer! Jeg trekker det tilbake. Frekke Frekkesen Dvergbøy mente det ikke!
paaskeharen sa…
Best for deg.
Normalt sensurerer jeg ikke, men INGEN disser Liverpool på mine sider. Da blir det streik. Og lockout. Og gateslag. Og døde dyr i posten.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta