Middelalderen


Påskeharen er ikke noen unghare lenger.Det er gøy å feire bursdagen sin fram til man er max 25, og etter det er det stort sett bare gørr.
Jeg har vært eldst i min omgangskrets så lenge jeg kan huske, og det har selvfølgelig medført en rekke ulemper: Førstemann til 30 (tretti- tallet er tre-null). Første mann til 35(tallet er tre-fem). Og så videre. Heldigvis vil Netti alltid være eldre enn meg.
Det vil være en gigantisk overdrivelse å påstå at jeg er forfengelig, men selvfølgelig LIKER jeg ikke at fjeset blir rynkete, og at armer og brystkasse begynner å henge. Hva faen skal man gjøre, da? Botox og silikon og ansikts-snurping og desperat trening ligger ikke til min likegyldige natur, så inntil videre handler det vel mest om 'å la det skje'. Men hvorfor tiden akselererer kommer jeg aldri til å forstå. Eller hvor den blir av.
En ting til: ikke prøv å feire meg når jeg blir 40- da går jeg under jorden.

Kommentarer

Rållserau sa…
Jeg vil alltid synes du er vakrest i verden, uansett om du hadde hatt huden full av byller eller brannsår.
paaskeharen sa…
Takk. Men nå må du være forsiktig med hva du lover:)
Jeg gleder meg til førrtiårsdagen din, da skal jeg henge et stort "Påskeharen 40 år"-banner over motorveien. Vi snakker bilde i Rogalands avis, og overraskelseesbesøk fra venner og slekt i morgenkåpa klokka 24.00. Og selvsagt: kjempeparty med fri bar, på din regning.
Rållserau sa…
Fytti, for et skrekkscenario.
paaskeharen sa…
Ja- drit i det. For da er vi på bahamas:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta