Lille speil på veggen der.


De fleste av oss ønsker å ta seg godt ut.
Eller man vil ihvertfall ikke huskes eller kjennes på at det utseendet man besitter/forvalter er direkte frastøtende.
Tematikken er ikke ny på dette forumet (hvor nyskapende og sprudlende går det egentlig an å være etter nær 300 poster og flere år?). Pene mennesker får fordeler som ikke blir mindre pene til del.
Mange kompenserer for det eventuelt dårlige utgangspunktet de har med offensiv styling : Silikon, klær, design, tatoveringer, fettsuging, piercinger, hudpleie, sminke og lipgloss. Og tusen andre metoder. Jo mer man speiler seg, jo mer finner man å rette på. Og så blir man eldre, og ting begynner å henge og noen ganger slenge, og ytre skjønnhet er enda mer forgjengelig enn livet selv.

Jeg tenker på Madonna: hun må da være femti år? Er det 'imponerende' eller bare skummelt at hun står og bretter på seg i en bitteliten rosa turndrakt mens hun mimer linjer som er minst like meningsløse som dem hun mimet på begynnelsen av 80-tallet? Burde hun ikke heller lære seg å synge? DET hadde vært imponerende, det.

Kommentarer

Anonym sa…
pappslangen synes at Madonna er ok, selv om hun bare er en syngedame.
jeg trodde man skulle like madonna jeg? Nå er jeg forvirret.
Anonym sa…
Did you know?
Den beste sminken kommer fra liket av dødsdømte kinesere.(Are Sende Osen) jøkk...og hvilke produsenter gjør dette? The major ones...
Botox hentes fra store gressletter i form av dugg hver morgen.
Kick some botox ass, Mr. Ritchie.
Anonym sa…
Jeg trodde det var meningen damer skulle stresse for å se ut som 20-åringer hele livet. Nå skjønner jeg ingenting...

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta