Osjloråkk


Jeg har truffet så mange glætte folk fra Oslo og omegn.
Folk som er selvhøytidelige og navlebeskuende, som er flinke til å vasse rundt på grunna. Til å promotere sine egne fortreffeligheter. Jeg vet ikke om det er tilfeldig at så mange av dem kommer fra hovedstaden. Kanskje det er noe i svevestøvet som gjør det. Særlig musikermiljøene i tigerstaden later til å lide av dette narsississtiske syndromet. Og alt de gjør er bare 'så jævli'kult, og så dritfett' at det ikke er måte på. Det er lite ydmykhet å hente, det er INGEN selvironi, og forholdsvis uinterressante band som Sartyricon, nylig nedlagte Gufsifer, og Gossminister presterer de mest utrolige uttalelser både til musikerkolleger og presse. Form går foran innhold, og personlig driter jeg i hvor mye sæd ministeren trenger for å få hanekammen sin til å stå rett opp (nå må jeg få presisere at dette ikke gjelder ALLE oslo-band). Slipp ned skuldrene, og slutt å være så jævla overfladiske. For satan.

Kommentarer

Anonym sa…
De fra Haugesund er mindre høytidelige og mer koselige og lette å komme i kantakt med enn de fra Stavanger. De fra Stavanger blir svært uhøytidelige i forhold til de hippe fra Oslo.

Kanskje en fra Tigerstaden blir "nakoselig" jovial og nesten litt sidrumpa i forhold til en gjennomsnits New Yourkèr eller Hollywodenser?

Har det med størrelsen på byen å gjøre?

PS godt me e bygdatullinger.
paaskeharen sa…
Hm. Mulig du har litt rett, men det e mange rauhål på bygdå og.
Anonym sa…
De som bor på Røst synes å være veldig trivelige.
Rållserau sa…
En gang spurte jeg en ung gutt på gata i Oslo hva klokka var. Han svarte "Snakk NORSK 'a!"

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Hadde jeg vinger så ville jeg fly.