Paranoid Android


Det sies at man skal respektere folks tro, for det er personlig og alvorlig, og privat.

På Fredag skulle jeg egentlig ha vært i Alsvik og sunget inn en låt sammen med Timmy, men da han avlyste hadde jeg et annet arrangement i tankene.
Jeg kom nemlig over en plakat fra en organisasjon som kaller seg UFO Rogaland nede på kulturhuset sist Søndag. Om et åpent arrangement i Bekkefaret Bydelshus.
Riktignok var inngangspengene i stiveste laget - 200 kroner - men jeg fikk med meg Bygdadegosen, og sammen rusla vi ned til bydelshuset i den mørke Novemberkvelden, klare for å få en dose innsikt i hva som foregår på alternativfronten. Og det er visst en hel del.

Det var helt tomt i inngangspartiet til storsalen, men i kjelleren dundret bassen fra fritidsklubben, så det var tydelig at det var litt av hvert på gang i Rekkefaret denne Fredagskvelden. Lenger inne satt det en mann og tok inngangspenger. Vi betalte og gikk inn i salen - hvor de snaut hundre fremmøtte satt og kikka på et lite lerret. Det var en video fra internett. En mann som hevda han var ansatt i CIA på 60-tallet snakka om det han hadde opplevd da han jobba med utenomjordiske saker. At den amerikanske regjeringa benekta at det fantes noe slikt som liv på andre planeter, men at sannheten var en ganske annen. De førte befolkningen bak lyset, sa han. Med viten og vilje.

Bygdadegosen og jeg satte oss helt bakerst i det ene hjørnet, med to tomme benkerader mellom oss og de øvrige tilhørerne. I 'the ironic outskirts' som jeg liker å kalle det. Særlig Bygdadegosen, som har et visst ry å ta vare på, som akademiker og kritisk tenkende, hadde behov for å holde en viss avstand til menigheten, mens jeg ikke har noe akademisk omdømme å forsvare, men det var jo ei greie vi var sammen om, dette her.
De viste enda en filmsnutt fra nettet, med enda en tidligere CIA - fyr som ligna på Kenny Rodgers, bare at han hadde en fyldig, grå hestehale. Han sa omtrent det samme som han forrige, vi blir holdt for narr. Det finnes eliter som ikke har interresse av at vi får vite sannheten.

Når man betaler tohundre spenn for noe som skal handle om noe UFO-relatert, så forventer man kanskje litt effekter, litt sylskarpe bilder og surround-lyd, og kanskje plystringa fra X-files for å lage ei ramme rundt det hele, ei som liksom kan kaste galskapen mot oss, men dengang ei.
Det var noe underlig lowfi over hele opplegget.

Da kveldens hovedattraksjon entra podiet, så ble det enda klarere at en røykmaskin og litt strobe-lys ville ha kunnet fresha opp rammene. Hun het Dr. Raini-Leena Luukanen og kom fra Finland. Hun så ut som ei helt vanlig eldre dame. Jeg ville ha tippa henne til å være i midten av 70-årene. Hun måtte ha mer lys for å kunne se manuskriptet sitt, slik eldre damer gjerne må.

Det var såpass tett imellom gullkorna her, at det er vanskelig for meg å gjengi eksakt hva hun sa, uten å glemme noe. Hun begynte på engelsk, med en tjukk amerikansk aksent, men ble avbrutt fra salen, da det var noen som hadde ønske om at hun fremførte foredraget sitt på Svensk. Jeg antok at det var fordi de ikke kunne engelsk så godt, hun slo om til deilig finlandssvensk, snakka om hjernen som var nitti prosent vann, om hvor stort universet egentlig var, om det hvite hus som nekta å svare på spørsmål om utenomjordisk liv uten så og så mange tusen underskrifter. Og om alle bortforklaringene, og forfølgelsen av dem som ville ha svar. Dem som krevde å få vite.
Jeg ble ikke ordentlig sjokkert før hun sa at Barack Obama hadde vært på Mars tre ganger, og at det var bevist, og at det satt eliter på månen og på Mars og på Saturn også, som med viten og vilje holdt jordens befolkning for narr.
Det var minst fire typer utenomjordiske. Men de vil ikke ha kontakt med oss mennesker, for de synes vi er primitive: dera skjuter jo deres egna! Och djuren som er eras brødre och systrar!
Hun hevda å ha bevis for det meste. At elitene microchippet oss under påskudd av at de ville vaksinere oss, slik at de kunne styre oss til å gjøre unevnelige handlinger. Dessuten skal de snart legge jorden øde. Drepe 85 prosent av oss.
Jeg  hører Rammstein dundre avgårde på indreøret
: DU, DU HAST..DU HAST MICH...
Men det er visst bare meg. Hun forteller om helikopter som henger i luften for å beame deg med negative tanker. Eller de sender jævelskapen sin fra naboleiligheten.
11. September er deres feil, 22. Juli står de visst også bak. Vi er marionetter som henger i trådene til den onde eliten. Vi må kjempe tilbake. Vi må verne barna slik at de ikke blir microchippet. Vaksineprogrammer er kun til for å kontrollere oss alle. Microchippe oss. Hun sier at alle kan snakke med våre avdøde slektninger. At kroppen vår bare er bilen. Vi lever videre, hun har selv tatt pulsen på, jeg  husker faen ikke hva det heter. Det som er den nye bilen, som var henne selv. Når hun var distriktslege i Lappland. Hun hadde bare 30 i puls.

Så var det pause.

Kommentarer

Hoi hoi, jeg hadde ikke klart å holde meg alvorlig i det selskapet. Mennesker er en spennende skapning nok.
Anonym sa…
Holy smoke..... det var jaggu ikke noe småtteri på en rattkjælke.... som vi pleier å si! Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

Bonde i fra bygda

Skyggebror

And THEN some 2006 - 2019 - takk for seg