Jag er inte rasist, men..

Det ble pause, og siden vi satt bakerst var vi først til det som på foreningsspråket heter 'noko å bita i'.

Spacecookies var det skralt med, men rikelig med sjokolade og potetgull og kaffe og kaker, og vi tok godt for oss, og mens vi sto der kom det ei dame bort og lurte på 'om vi var interressert i sånnåge'. Og hvor vi hadde funnet informasjon om arrangementet.
Bygdadegosen så ned i golvet og ville ikke si noe, men jeg forklarte at jeg hadde sett en plakat på kulturhuset, og at vi bare var nysgjerrige.
Vi gikk ut og drakk opp kaffen vår der, og jeg røykte en sigarett mens vi snakka lavt sammen, og da vi kom inn i salen igjen, satt det en fyr inne i en krok og spilte gitar til Comfortably Numb av Pink Floyd. Oppå plata liksom, og det syntes jeg var stas, og etterpå dro han Tears in Heaven av Clapton, og var helt klart i flytsonen. Det var som om han spilte fra en av Mix-tapene mine fra 1992.
Bygdadegosen sprang ut etter mer sjokolade, og hun med de fantastiske konspirasjonsteoriene entra talerstolen på ny.
Andre del av foredraget handla i stor grad om kvinners fortreffelighet når det gjaldt å kommunisere med vesener fra andre solsystemer, for disse vesenene stolte på kvinner, men var mistenksomme overfor folk fra millitæret og fra forskermiljøene. Og så fortalte hun om all trakasseringa fra elitene, alle innbruddene hun hadde hatt (900, bare de siste tre åra), og at så seint som samme dag, da hun satt på flyet, hadde de terrorisert henne: Hun hadde akkurat kjøpt seg et par nye, progressive briller til mer enn ti tusen kroner, og de hadde hun brukt på flyet, og så hadde hun putta dem i Brillefotterale' , og lagt dem i lommen på setet foran, men da hun skulle bruke dem senere, så var de borte: Det var bare den ene stanga som var igjen. Sånt skjedde med henne hele tiden, bare fordi hun ville fortelle sannheten.
Hun sa at elitene satt på forskning som gjorde at de var mellom 100 og 300 år foran den forskninga som er kjent i dag, og at de kunne gå tilbake og spørre foreksempel Einstein om hva han hadde ment med det og det.
Og så sa hun at Russerne var åpnere om de utenomjordiske enn Amerikanerne, at Medvedjev hadde to kofferter, èn med atomknappen, og èn med informasjon om de utenomjordiske, men nå er det vel Putin som sitter med de, tenker jeg.
Til slutt gikk hun langt i å antyde at Jødene hadde en finger med i spillet når det gjaldt elitene, og da var liksom sirkelen slutta.
Jag er inte rasist, men...

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Hadde jeg vinger så ville jeg fly.