Eg telle te tri

Du veit det er lenge siden du har blogga når du ikke klarer å huske passordet til bloggen din før tredje forsøk.
Selv om det ikke dreier seg om verken personlig rekord eller verdensrekord. Bergljot har til dømes ikke blogga på over et år. Eller ihvertfall veldig lenge.

Frafallet blant de 'gamle' blir enda mer synlig hvis man tenker på foreksempel frøken frekkesen. Jeg snakka med Frekkesen i går på telefonen i 26(!) minutter. Frekkesen har:

Slutta å røyke
Slutta å blogge
Begynt å trene


Jeg er bekymra. Det er jeg.

Heldigvis holder Frk Figen stø kurs og høy kvalitet.


Èn ting til om Frekkesen:

Hun har begynt å telle for å få sin vidunderlige fireårgamle datter til å gjøre som hun vil : Eg telle te tri! EIN! EIN Å EIN HALV.....TO...

Jeg fikk klump i halsen. Det var slik vi ble oppdratt også

Siden sist jeg  var inne har jeg vært på rootsfestival i nordfylket med Rållså, Beelsebub, Arnstein og Marilyn, Slangeleiar og El Toro. Men uten unger.

Det var dritkjekt

Mer seinere..

Kommentarer

takk. Men for å være ærlig så begynner jeg å bli litt usikker på det der med kvaliteten. Alt var liksom så mye bedre før.

Glad for at du er her enda da.
nå slår det meg at sånn kommentar som jeg skrev må man ikke skrev for daet er som å være tretten og si at man ikke kan tegne. Jeg mente bare, det er vanskelig når man har holdt på så lenge! det blir litt tråkking i gamle spor.
paaskeharen sa…
Jeg syns du er aldeles fabelaktig. Jeg kjenner meg igjen i det med å tråkke gamle spor. At man går tom for ideer. Og så syns jeg det kan være vanskelig å holde trykket oppe.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta