gud


Heisann.
Da er vi tilbake. det jeg postet i går var egentlig noe jeg hadde skrevet for lenge siden.
I etterpåklokskapens fluoriserende lys ser jeg at- det muligens er litt tidlig å
legge ut 'repriser' når man bare har kommet til andre avsnitt.
I går prøvde jeg også- flerfoldige ganger å få lagt ut et bilde (et fabelaktig bilde) på denne siden. Nå kjenner jeg at jeg kvir meg litt for å skrive ordet 'blogg'- det ligger litt ekkelt og flatt på tunga, og kan så altfor lett assossieres med 'bløgg'. Å bløgge er (for uinnvidde) å banke en pigg inn i hodet på en fisk. Slik at den dør. Nåvel, det var et sidespor.
Tilbake til bildet- jeg fikk altså ikke til å flytte det satans bildet over på siden min, og så får jeg meg ikke til å spørre noen om hjelp heller, så jeg får heller forklare hva bildet fremstiller.
Det er bilde av en fotballspiller ikledt rød drakt som feirer at han har scoret et mål. 'Javel, og hva er så uvanlig med det'- tenker kanskje du da, og det skal jeg fortelle deg. Året er (ja, hvilket år ER det egentlig?) Året er cirka 1999, det er lokaloppgjør i Englands øverste divisjon- mellom Everton og Liverpool- Liverpools finslepne spissjuvel Robbie Fowler(kalt gud blant l'pool-fansen) har tidligere i uken blitt beskyldt(av representanter for Engelsk tabloidpresse) for å lefle med narkotika. Evertonfansen roper ukvemsord mot Fowler, men dette hindrer han ikke i å score et fantastisk mål- etter scoringen kaster han seg ned på alle fire og simulerer at han snorter krittlinja- foran et vantro publikum. Fowler fikk fire kampers utestengelse av FA.
Det kan hende det blir litt fotball framover- her også. VM nærmer seg som kjent.
Men det er ikke sikkert. Tata.

Kommentarer

Hva er dette for noe? Driver vi med forherligelse av snorting av kritt? Hvordan har det seg at du får til å lage linker i din blogg, mens jeg ikke får det til i min? Er det fordi jeg er en tyv?

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta