Dusk i dataen

Jeg har fått henvendelser som stiller spørsmål ved uttrykket 'kuk i computeren', og man ber om et feminint begrep som har samme snerten. Denne spalten er normalt ikke konkurrent til P2's 'språkteigen', men vi kan definitivt gjøre et forsøk på språk- fornyelse. Først tenkte jeg på 'pupp i pc'en', men jeg endte på 'dusk i dataen'. Det er en mac-bruker som hoverer med at man ikke kan få virus på disse 'alternative' maskinene. (folk som bruker mac tror helt ALVORLIG at de er smartere, penere, mer alternative og mer kunstnerisk anlagt enn andre mennesker). Personlig synes jeg at dette er det reneste sludder- I-poddd(som har blitt mac's flaggskip) har blitt mp3-spillernes windows, og om kort tid vil dere få deres egne viruser, og den dagen det skjer vil jeg bli husket for å være den første som ga mac-trøbbel et navn: 'Mens i Mac'en'.
Laptopen min er på klinikk inne i byen, og får kunstig ram-overføring på 'Betty Nærbø's hospital'. Men den er visst på bedringens vei. I morgen skal jeg legge ut teksten på den nye Viking-sangen jeg har skrevet. Knib.

Kommentarer

paaskeharen sa…
Hei. Ipod skrives med bare en d
Heisan sveisan:) Så langt har jeg enda ikke fått hverken mens i macen, pupp i pcen eller pikk i podden. Men hvis du fortsetter slik er jeg overbevist om at Juntafil på P3 er i rette gata for deg. Du vet vel hvem Machead er?
paaskeharen sa…
Claro. Macchiavelli Lom.
Hvis du har fått kuk i computeren slik at den måtte legges inn - betyr det da at du har virus i k**en? I så fall håper jeg at du oppsøker lege.

Hilsen en som gjerne skulle vært anonym, og som vi deg vel.
vil deg vel, skulle det være

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta