sesam sesam

 I datasikkerhetens navn må en ha et passord eller en kode for ethvert område man skal tre inn i. Og det holder ikke med faenihelvete666 elller dævendøttemegta, det skal være et 'sterkt' passord, eller: ett man aldri i verden vil ha mulighet til å huske.

Og hadde det bare vært dette ene, så kunne man lært seg det, men det er det ikke, for det nye passordet må ikke ligne på det gamle eller tilstøtende passord, og dessuten skal det inneholde både tall og store bokstaver og være på minst åtte tegn.

Skal jeg samtidig slette Samsung-enheten som ikke har vært aktiv på 4 uker? Nei for natas.


Kommentarer

Nira Shalom sa…
Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig att vara vädjande om förlåtelse blev jag kallad till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

Populære innlegg fra denne bloggen

Våland på Bryne med dobbel a

Bonde i fra bygda

Stemningsrapport fra en gothmetaldans på Tau.