Tre herrer med bart.

Lars Magnus og jeg har reist til Trondheim for å besøke Trønderbarten.
For å gli inn blant lokalbefolkningen har vi anlagt hver vår relativt kledelige mustasje. Verten vår fniste godt da han så det. Det var ingen vei utenom for han heller og nå utgjør vi en troika av dunlepper som verden neppe har sett maken til.
Vi klarer ikke å ta hverken oss selv eller hverandre alvorlig og det passer i grunnen ganske greit.
Nå er Affen på jobb mens vi nyter hver vår kjølige morgenpils med en liten skvett rom ved siden.
I går var vi på legendariske svartlamon på en pub som heter `Ramp`og der kom vi til å sette ut følgende veddemål: Hvis Carragher scorer mot Fulham i morgen, ELLER Brede Hangeland scorer selvmål, ELLER Dirk Kuyt scorer hat-trick så må jeg spise et stort bit av en kaktus på ´Ramp`. Hvis Brede Hangeland eller Erik Nevland scorer må Trønderdegosen spise av den samme kaktusen. Hvis ingen av våre går inn, ELLER Torres scorer hat-trick må Lars Magnus spise kaktus (Lars Magnus var veldig uenig i sitt vedd, men det ble trumfet igjennom av oss andre).
Jeg tror bartenderen ante at noe var på gang med kaktusen hans, for han satte den bort to ganger mens vi diskuterte.

Nåvel. I dag er det jeg som er sjef på kjøkkenet og på menyen står det trøndske festmåltidet ´Sodd´. Ellers ligger dagen ren og ubesudlet foran oss og bak oss suser traffikken fra E6 og inne i en forelesningssal på universitetet sitter en litt bakfull og bebartet Trønderdegos og svetter og forsøker å bli tatt på alvor av studentene sine.
Livet er herlig.

Kommentarer

Anonym sa…
Jeg skjønner at du har fått lønn.

Husk at gulrota ikke skal koke i krafta. Tilsett rett før servering.

Kos dere!
Anonym sa…
....det skal servers ingefærøl fra EC dahl som drikke...
paaskeharen sa…
Ingefærøl utgår. Nå er vi tomme for ved. Er det frekt å ringe Trønderdegosen og be ham kjøpe med en sekk? Nei, vi må visst tusle ut i slapset.
Husk at det er nok sprit i karsken når du kan se kronestykket på bunn av kaffekoppen. Eller nei. Drit i det. Kjør på med sprit.
Anonym sa…
Alkoblogging? mer! Langeland og krigsfly! Så en film med en politi-vits i seg i går; Ever heard the one `bout cops and donuts? They`re both best with holes in `em. Hm- klang bedre når Salma sa det..Nuvel-Som trønderen fikk det; Cut that shit
Anonym sa…
hæ?
Anonym sa…
To skoler av turister.

Noen reiser til snøhelvetet for å drikke rom med trønderdegosen, andre drar litt sør for der pepperen gror for å oppnå det samme.

Surf og Flor de Cana er en bra kombinasjon.
Anonym sa…
Der som pepperen gror er det ikke bygdadegos, og det er sikkert hele poenget med å reise til midtnorge. Slangen har vært stuck i Stjørdal i 9 dager denne måneden. Kommer opp tett på Jul, så da håper jeg han er tilgjengelig for sirkus.
Anonym sa…
Gøy med alkoblogg.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta