Stille i fjøset.


Jajaja - da tenker jeg at dere sitter og sitrer foran data-skjermene deres - sitrer i spenning over utsiktene til å få et fyldig referat fra Vif-Liverpool.

Jeg reiste til hovedstaden Tirsdag ettermiddag. da hadde de ivrigste allerede satt Oslo på hodet i et drøyt døgn med schlägere som: 'You'll never walk alone', 'The fields of anfield road', 'Ring of fire'og sanger om Gerrard, Benitez og Torres ispedd store mengder øl og brennevin i Sara's telt på Karl Johan(like ved der politikerne bor)- et relativt nydelig skue.
Vel fremme på Ullevåll oppdaget man fort at Klanen var i klart mindretall - 3/4 av stadion var farget rød. Dermed skulle det i teorien være en smal sak for oss å synge dem av banen mens våre helter feide gresset med 'kånehåret' og de øvrige blå.
Disse antagelsene ble gjort til skamme - klanen var klart bedre. Dessuten hadde de en 'juniorklan' på et par hundre unger plassert på motsatt side og effekten av når disse spede barnestemmene ble besvart av den unisone og høylydte klanen var både rørende og mektig.'kom igjen enga' - 'KOM IGJEN ENGA!'

Flaks for oss at laget deres er så elendig. Alonso, Torres, Benayoun og nyervervelsen N'Gog sørget for fire mål til oss. Enga scoret ett flaksemål.

Jeg tviler på om Liverpool-hymnen har vært sunget så stygt (eller spedt) noen gang som det vi presterte på Tirsdag. Det eneste tribunetekniske lyspunktet var at VG's journalist fikk med seg at et par hundre av oss sang klanens egne 'stille i fjøset' til dem når kampen ble punktert ti minutter før slutt.

Klanen er landets beste supportere. Men laget deres er bånn i bøtta - som de aller fleste norske lag.
Etter kampen sto det tusenvis av mennesker rundt spillerutgangen og bussen til 'pool-spillerne for å få autografer og bilder. Det var som en jævla dyrehage. Torres, Gerrard og co er ikke bare fotballspillere - de er rockestjerner også. Og akkurat da, når det satt unger på skuldrene til foreldrene og hamret på vinduene til bussen - akkurat da skammet jeg meg og kjente at dette ville jeg helst ha sluppet å bli assosiert med.
På bildet er det flere av mine venner fra puben.

Kommentarer

Anonym sa…
Stakkar Vålerenga. Godt at de er så bra til å synge.
Men tenk å si på ramme alvor at Alle norske lag er "biringe" E kje Viking laget som gir deg en fest?
Fy skamme seg.
Anonym sa…
Viking har både dårlige supportere og er et dårlig lag. Stakkars viking. De gir deg bare gravøl.
Anonym sa…
Viking er best. For mange generasjoner siden gjorde vikinger tokt i England. Vestlendinger ropte'kom karar så drep me dei' og VIF østlendinger ropte med lys stemme'kom i gjen gutter så tar vi dem', noe som er ikke er tøft nok, og da vil alltid dette laget være en del av taperkulturen .....
paaskeharen sa…
Dette handlet ikke om viking. Viking gjør meg trist.
Anonym sa…
Nå syns jeg det ble mistenkelig stille i bloggefjøset! Skriv noe morsomt for satan.

Populære innlegg fra denne bloggen

Våland på Bryne med dobbel a

Hits for kids.