Surfing yeyeyey


Jeg har fått en ny fast leser, han har tidligere vært beboer i rarehuset og har i dette forumet gått under navnet 'Ronny'. Ikke et veldig smigrende navn kanskje, men noe må man jo kalles.
Jeg har ledd mye av og med Ronny. Når vi bodde sammen ble det nesten fullstendig skjærings, men etterpå har ting gått seg til igjen og det er sjelden kjedelig å henge med ham. Ting kan gjerne få et lett surrealistisk preg, for å si det sånn.
Jeg husker den første gangen Ronny skulle surfe. Glemmer det aldri - om jeg blir hundre år.
Turbotom er enn annen venn av meg. TT er aktiv på grensen til det hyperaktive, og fallskjermhopping, skikjøring, surfing, og reising jorda rundt er det kjekkeste HAN vet. Han er en 75 kilos lykkepille Og så digger han tuttifruttifester.
Nåvel. Det var en sommerdag for noen år siden, Tom hadde lokket sin bror bygdadegosen og Ronny ut på surfetur, og Lingling og undertegnede ble med som heiagjeng.
På denne stranda lånte de ut brett og drakter, og hadde et kort innføringskurs for nybegynnere.
Ronny anså all form for kursing som overflødig, i og med at han var et naturtalent. Og sannelig om han ikke hadde rett.
Han iførte seg våtdrakten, grep tak i brettet og strenet målbevisst ut i havet.
.....
Etter en halvtimes opphold i det våte element kom han opp igjen.
Hvis det hadde vært en konkurranse i å kaste surfebrett lengst mulig, så hadde Ronny ligget godt an. Det er noe av det morsomste jeg har sett. Og fjeset hans sa alt om hvor høyt han verdsatte denne sporten. Og resten kom til uttrykk verbalt.
Lingling og jeg drakk sprit og røykte og lo og lo. En fabelaktig dag på stranda.

Kommentarer

Anonym sa…
Aldri vil dere noensinne forstå-beboere av Stavanger føl min angst

Først av alt; Tusen takk for å putta meg på. Du får meg til føle meg med på noe større enn bare sitte her å kokelure.
Så; litt kritikk. Eller litt mer enn bare det faktisk. Nå skal du faen meg få! For makan til lett leffling med fakta skal man lete en stund etter. Jeg hadde nettopp en Suli Andropov på tråden som kunne, til mitt forsvar, fortelle meg at etter endelig å kavt meg på land klaget over særs store kramper. Rundt regnet over alt. Og lett kvalme etter første halvdel av brennevinet du og plinling mesket dere med og dels fordi større deler av mare jæren var drukket opp. At jeg kastet noe surfebrett noe imponerende lengde er derfor å regne som det reneste oppspinn. Videre går det på en totalt fraværende respekt på oppfattelse av alternativ "Givende aktivitet på hobbybasis" Eller hans søken etter en proffkarriere innen lett- motorsykkel som du kaller det. Om du bruker dine tildelte observasjonskuler- evva- vil du oppdage at to ting skiller mitt valgte middel og din nevnte motorsykkel. 2 hjul= "motorsykkel" 4 hjul= "alt det andre" Er det et fly? er det en fugl? Nei! en superkart!
Og så til noe enda verre. Dette er en av vår tids aller største misoppfattelser. Dusjforhenget.
In media rès- Vi- noe jeg 42 minutter tidligere, antok skulle være kùn meg og piken, er istallert på sjenkestuen og sitter og pimper den deijligste bayer og nesten alt er grett. At Gamle Nansen sitter halv-nervøst og falkeblikker det hele kunne jeg leve med. Han var så til pass orientert om alvorligheten i situsjonen på forhånd at jeg følte meg trygg. Men situasjonen ble litt mer beklemt etter som bayerne tømtes. Det begynte å dannes en liten tribune av kjente fjes rundt oss. En flokk gribber. Små dult her. Små nikk der. 60 minutes nå. Så falt ordene;
Du, vet du hva? Den kjolen(inni hodet mitt)-Hekkan-akkurat lik den der som bestemor har som jeg dusjet i 2 somre på rad da onkel evil lokket meg til å stå i siloen for 3 kroner lasset- den ligner et dusjforheng..
Et kremt. enda ett. Tilløp til latter. I et lite nanosekund raste knollen min gjennom mye rart. Alt blankt. ingenting brukbart. Versågod- et håndkle. Men et sjekketriks var det aldri ment som. Bare en liten historie som kom så aldeles avgårde på feil fot.
paaskeharen sa…
Noen kaller det kunstnerisk frihet.
Andre sier at man ikke skal la den objektive sannheten komme i veien for en god historie. Hvor mange hjul det er på moppasen din er dessuten saken underordnet:)
Lengste og morsomste kommentaren jeg har fått, forresten!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Hadde jeg vinger så ville jeg fly.