Rølpelørdag.

I går var en Lørdag av den klassiske sorten. Utepils i vågen, fotballkamp på Stadion (akkurat DEN kampen kunne jeg godt ha vært foruten). Men etterpå så jeg Fulham - Liverpool på Rinnan Bistro med kompisene mine. Det var en seier som satt langt inne for de røde. Jeg tror ikke det er veldig vanlig at folk står på stolene sine og synger på den plassen, men det skjedde altså i går. Og så tok vi bussen til byen og jeg traff en svirebror som også er Liverpool-supporter og vi var ganske fulle og gikk på bar og drakk brennevin. De fleste som har drukket sprit har hørt om Gin Tonic (eller GT som den kalles på folkemunne), vel - i går drakk Ørnulf og jeg - den litt mindre kjente GW. Gin Whiskey er GTens Rocka onkel. Sjørøver og Kåbbåi på en gang. 50/50 Brunt og blankt og masse is. Sjempegodt.
Men Ørnulf måtte på jobb på Sevenileven. Han påstår at han jobber bedre når han er full og dessuten er han mye flinkere til å håndtere fulle kunder også.
Velvel jeg har kompiser som er karaokefetisjister (de jeg var på stadion med) og selv en svoren karaokehater som meg kan hygge meg når jeg er brisen og Jan Egil trakterer mikrofonen. Hans fistelversjon av 'La det swinge' høstet latter og applaus fra etablissementets klientell. Heldigvis respekterer kameratene mine det avholdsløftet jeg har avlagt vedrørende karaoking. Så full klarer dere ikke å skjenke meg.
Og så tok jeg bussen hjem til min gravide samboer og jeg tror ikke jeg var så slitsom som jeg ofte kan være etter noen enheter.

Kommentarer

Anonym sa…
Jeg har ennå din uforglemmelige karaokeversjon av REM for noen år siden. Var avholdsløftet en konsekvens av nevnte performance?
Arnstein sa…
overnevnte innlegg ble visst anonymt, men det var bare mæ
paaskeharen sa…
Hei, Arnstein! Man kan absolutt si at den hendelsen har medvirket til at jeg er såpass bastant nei-mann i denne sammenhengen. Jeg er vel egentlig nei-mann på de fleste områder. Nei, nå ble jeg litt trist. Selvinnsikt er djevelen.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta