Snuser avgårde


Jeg røykte sigaretter daglig i mange år. Nå røyker jeg bare når jeg drikker, men drikker så ofte jeg kan. Det var mange i omgangskretsen som valgte å gå over til snus når de skulle kutte ut sigarettene. For å stille 'suget' som det ble sagt.
Noen endte opp med å snuse fast og røyke når anledningen bød seg, mens andre konverterte fullstendig til snusen.
Jeg skal absolutt ikke komme med noen moralpreken i forhold til hvor skadelig det er med tobakksprodukter ( jeg mener det er en menneskerett å få bryte ned sitt eget legeme), men rent estetisk er snusen en taper på alle tenkelige måter.
Den har samme farge som avføring, den lukter grusomt og den gir lysebrune tenner. Kombinert med alkohol er den enda verre, når den sklir av fortennene og renner ned i munnen. Porsjonssnusen (hamsterbind på folkemunne) er noe mindre ulekker, men når den blir spyttet i pissoarene på byens utesteder blokker den sluken slik at det blir høyvann.
jeg vil på det sterkeste oppfordre dere til å gå tilbake til sigarettene.
Røyking er ihvertfall TØFT.

Kommentarer

Anonym sa…
Ny ladning dvd på vei; Tar kjangsen på nytt og leverer alle til Gamle Nansen selv om han sist gang, på tross av gjentatte formodninger, skulle se og distribuere etter hvert. Filmene kom jo på kino før "flanellgutten" fikk fingen ut. vel, her er filmene:
"E tu vivrai nel terrore L`aldila- The beyond"
Satan-maler korsfestet og smeltet i gammelt hotell. Jente arver og pusser opp. Mer enn gammel sopp dukker opp i veggene..Ikke uten en paralell til "the blokka happenings" beskrevet i en blogg nær deg..
"Equilibrium" Futuristisk New world order stuff..
"Paradise now" Palestina vs Israel. Om strap-on løsninger og martyrer.
"3:10 to Yuma" kåbbåy og indianer- litt mer enn kùn pang- pang. ok.
"Transformers" Funker best for østlandsgutter med tidlig trang til krigsleker. Fikk aldri sånn leke.- den som får alt han ser må grine når andre ler, sa alltid mor når vi var på jørpis. Dridd- mor.
"Rattat..Rattattuio.."Råtteføkk som drømmer om å bli chef på fransk resturant. Le deg i hjel!
"Grindhouse;Deathproof & Planet terror" Tarantino feis; Rodrigues; Hail! Tarantino som skådis i sistnevnte gjør alt godt igjen.
"You kill me" Ben Kingsley som alkoholisert hitman som sovner støtt på jobb. Gudd flick!
"28 days later" Zombie- film. ø..Zombie- film? Grapsete om ikke annet..
"Alfadog" Justin Timberlake er flink. Si det fort så går det over. Basert på reelle greier og provo!
"Knocked up" Girl gadda meet boy. Again. Løyen den som sovna-på-hode-i-skittentøy-korga ville sagt; well payback`s a bitch and you`ve been bitchin`, amigo. Had it coming jeg òg:

Og til deg Bunny; Ser du koser deg med arbeid og kjemper en innbitt kamp mot helsa og kan derfor invitere deg på en Rockwool- fest. Dette satans produkt består utelukkende av knust stein spunnet til de deijligste sveve-støv og burde således passe dine lunger midt i blinken. Har flere hundre kvdrat ledige så her er nok til oss begge.
Anonym sa…
Herligt. Jeg vil ha mer filmer i den stolte american pie tradisjonen.Strap on og martyrer? Høres veldig spennende ut.Grunnen til at haren ikke liker snus er at han har tynne, blodfattige og stramme lepper. For de med herlige bløte kysselepper er det mer en god nok plass til en liten pose velbehag.
Anonym sa…
Onkel...? koffår har han mannen moll i trynet?
paaskeharen sa…
Det å levere filmer til gamle Nansen (Nansen med snusleppa) har KUN negative bivirkninger.
a) Nansen sitter på rompa og glor inn i skjermen mer enn nok.

b) Nansen er verdens dårligste distributør.

c) kompromisset kunne eventuelt vært å gitt han noen college-filmer fra åttitallet, mens kvalitetsfilmene fant sin vei opp hit.
Bare en tanke.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta