Midt i hjerta

 Det er lørdag formiddag, tiende i tolvte tjuetjuetre.

Jeg sitter helt inntil scenekanten på Spor 5, sammen med Anja, og cowboyene tar plass der oppe.

Det er jul for cowboys, og Dag åpner på vokal, og Morten og Rune faller inn, og bandet er så samspilt at de spiller og puster som èn organisme og salen lytter andektig, og Rållså og Rållsingene sitter på første rad, og jeg har den finfine muligheten at jeg kan betrakte det musikken gjør med dem, og samtidig se dem der oppe. Og høre.

Det er stor hengivenhet, og kjærlighet mellom scene og sal, og her sitter jeg, som er så heldig å få være med på, og bli kjent med disse menneskene igjennom ei hel helg. Synge èn låt på hver forestilling, og ellers bare være i det.

Shane Mac Gowan's `Rainy night in Soho' er neste låt, og den blir så utrolig sterk og fin i denne versjonen, og jeg griner for første, men ikke siste gang denne dagen, 

Det blei nydelig musikk, med mye gode tekster, fem fulle hus, hyggelige tilbakemeldinger, latter og en fellesskapsfølelse som oppleves som varm og ekte.

Midt i hjerta.

Fra backstagen på fredagen: 

- Ja, nå e det jo tiårsjubileum om bare to år.

- Me e så gamle, det spørs om me leve då.

- Det e godt me e mange.


Det eneste som kosta litt, var å bære ned det satans klokkespillet. Fire voksne mannfolk og et sett med banneord som ikke kan gjengis ordrett måtte til.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.