Ugleball.

Noe av det rareste jeg gjør er å ta bussen alene når jeg er brisen.
Lytter til folks monologer og samtaler. Danner meg små bilder av hvem de er basert på noen få setninger.
Det er mest skoleelever, gamliser og innvandrere som benytter seg av busstilbudet i Stavanger.
I går sto jeg og ventet på bussen og en påseilt mann på 40++ stavret seg inn under taket. Samtalen forløp omtrent slik som dette:

Beruset mann: È FIREN GÅDDE?

Påskeharen: - Nei.


Beruset mann: - EG HAR HATT ET PAR ØL FOR MØJE. DU VETT..NÅR DU E UDE...DET E SÅ MØJE ALKOHOLISERT...JA, DU VETT...DET E SÅ MØJE AV BÅDE DET EINA Å DET ANDRA..


Påakeharen: ...


Beruset mann: Eg va gifte... du vett eg va gifte me ei skikkelige UGLA! JA, u VA det.


Påskeharen: Nå komme firen.


Jeg hørte ikke mer fra den åpenhjertige og litt triste mannen etter at vi hadde gått på. Så jeg trodde han hadde sovnet. I det jeg gikk av kastet jeg et blikk bakover i bussen og så at han hadde skvist seg ned ved siden av en jente i tyveårene og der satt han med et dumt glis om munnen. Stakkars jente.

Kommentarer

Gummislangen sa…
Dårlig gjort å utlevere meg slik, hehe.
paaskeharen sa…
Nei såpass må du tåle:)
Tør jeg anbefale EssErr-bank på domkirkeplassen på formiddagen. der snakker vi en interessant ansamling av mennesker som gjerne byr på en skrøne og to. Og med tre kvarters kø får de da fortalt ett og annet også.
paaskeharen sa…
Jeg er ikke på jakt etter de triste spesielt. Kan liksågodt høre på kjepphøye studenter eller tåpelige fjortiser. Eller eldre damer som diskuterer tilbud. Men de er mer formiddags-travelers.
Anonym sa…
Eg stod og venta på bussen i dag tidlig her i degosland(eg veit ikkje om degosland skal skrivast med liten eller stor d) då to middeladrane menn kom ramlande ut frå ei nattåpen kneipe. Dei skulle tydeligvis løysa sine problem ein gong for alle. Av ein eller annan grunn skulle den eine ta av seg skjorta slik at han kunne sloss i bar overkropp, men denne bevegelsen var littt for vanskeleg med 2 i promille så fyren datt i bakken med skjorta over hovudet. Teknisk knock out

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta